Byggemarked rabatkoder, tilbud og meget mere

Tripplo er en online portal der tilbyder dig de bedste rabatter og tilbud fra deres partnere – Homeshop til din dør!

Det bedste ved Tripplo er, at de gør det gratis – du behøver ikke at betale noget for at spare penge hos dem; de leverer rabatkoderne med det samme, så der er ingen skjulte omkostninger forbundet med at bruge deres service!

Du kan finde alle slags rabatkoder og tilbud inde på Tripplo som bla.

– Rabatter på op til 60% hos Homeshop, samt rabatter på mode og boligindretning fra andre danske topmærker!

Tripplo Homeshop er en online butik for boligforbedring.

Homeshops store udvalg af produkter omfatter boligforbedring, haveredskaber, byggematerialer, elværktøj til gør-det-selv-arbejde og meget mere. Du kan finde alt til din have på deres hjemmeside – ikke kun planter, men også havemøbler eller grillsæt, der vil gøre det meget nemmere at lave mad udenfor hele året rundt!

Her kan du finde alt det, du har brug for til at bygge eller optimere dit hjem eller din have, men homeshop har meget mere at tilbyde end blot byggematerialer og haveudstyr.

Du finder også et bredt udvalg af køkkenudstyr, møbler, belysning, arbejdstøj og mange andre varer til dig og dit hjem.

Homeshop drives af Kjellerup Trælasthandel, så hvis du bor i nærheden af Kjellerup, kan du også afhente din bestilling her – så ved vi, at der er taget hånd om den på samme måde, som hvis den var blevet leveret direkte til din dør! Vi har udvidet returret på alle produkter.

Derfor anbefaler vi altid at kigge forbi Tripplo når du skal handle byggematerialer ind til dit byggeprojekt.

Du kan finde rigtig gode priser på alle de produkter, du har brug for, og vi har et stort udvalg af rabatkoder til rådighed.

Byggematerialer: Nogle materialer er endnu ikke inkluderet i deres system, som det kan være tvivlsomt at offentliggøre rabatter for. For disse varer er det normalt nødvendigt at kontakte din lokale leverandør eller forhandler om deres rabatter.

VVS-Artikler: Vi har samarbejde med alle de førende byggemarkeder i Norden og har med garanti en rabatkode tilgængelig på vores hjemmeside som du kan bruge til dit næste vvs-projekt.

Køkken-artikler: Madlavnings- og bageentusiaster vil finde en lang række rabatter på alle køkkenudstyrsprodukter, herunder apparater fra førende mærker som Bosch.

Lamper : for dem, der ønsker at købe eller bruge lamper i deres hjem eller erhvervsejendom, har vi et stort udvalg til nedsatte priser, som enhver lampe-shopper kan sætte pris på – uanset hvad du måtte drømme om, så kan du finde et godt tilbud hos Tripplo.

Share:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Table of Contents